donderdag 12 juni 2014

Hoe vul je een WK pool in

Wie net als ik nog op de valreep een wk pool moet invullen, maar geen bal verstand heeft van voetballen, heb ik de volgende tips.
-je kunt het beste uitslagen invullen die veel voorkomen. Op een WK is het meest voorkomend  resultaat 2-0. Nu zul je denken: "ja, dat doet iedereen al, ik moet juist iets aparts doen om boven de meute uit te komen". Hoewel dit voor het gevoel logisch lijkt, verlaag je je winkansen door met andere uitslagen te spelen. Het goed raden van een hele normale uitslag is namelijk net zoveel waard als het goed voorspelen van een hele gekke uitslag.
Dit geldt niet als je alleen gokt op het beste land. Als je je geld inzet op Australie, dan zal je inleg bij winst verveelvoudigen. Zet je al je geld op Brazilie, dan krijg je misschien maar 1,5 keer je inleg terug. Maar bij normale pooles krijg je voor elke goede uitslag evenveel punten.
-ook voor aantal rode kaarten (gemiddeld 0 per wedstrijd) en gele kaarten (gemiddeld 3 per wedstrijd) kan je het beste gewoon deze getallen invullen voor elke wedstrijd.
-en wie er gaat winnen? kijk gewoon wat de kenners zeggen. De kans is groot dat die er meer verstand hebben dan je buurman. Zie bijvoorbeeld hier.

Veel succes met invullen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten