vrijdag 3 oktober 2014

Irrland

Ik maak niet vaak reclame voor iets, maar vandaag maak ik een uitzondering. Vandaag zijn we namelijk met onze kleuter naar Irrland geweest. Dit ligt net over de Duitse grens bij Venlo. Ik had er al veel goede verhalen over gehoord, maar het oversteeg al mijn verwachtingen.
Het is een park van 30 hectare vol met spingkussens, glijbanen en zwembaden, maar de meest briljante attracties zijn de maisbak, de stroberg en de bouwblokkenzalen. Eindelijk een pretpark met simpele attracties, waar kinderen gewoon kind kunnen zijn en gewoon vies mogen worden. Vooral bij de stroberg was mijn zoontje niet weg te slaan.

Maar het mooie van dit park is de prijs: 5,- per persoon intree, geen parkeerkosten, je mag van thuis zoveel eten meenemen als je wilt, sterker nog, er staan barbeques klaar om je eigen proviand op te warmen. En mocht je geen zin hebben om eigen eten mee te nemen, een ijsje of een blikje drinken kost slechts 1,-.
En doordat het park aardig is naar zijn gasten, zijn de gasten ook aardig naar het park. Er loopt nauwelijks personeel rond, maar alles is schoon en netjes.

Dus woon je in zuid-oost Nederland en heb je kleine kinderen, laat je geld niet uit je zakken kloppen door pretparken als Efteling en Toverland. Direct over de Duitse grens is er een pretpark wat de droom is voor elk kind!

2 opmerkingen:

  1. Niet alleen kleine kinderen vinden dit leuk, zo tot een jaar of 12 kunnen ze zich er prima amuseren. Al menig schoolreisje en groepsuitje ging naar Irrland. Ook de barbequeplekken zijn erg favoriet. Ik beaam je mening.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal met je eens. Een heerlijk park voor de kleine (maar ook volwassen) medemens.

    De eerste keer dat ik daar kwam, keek ik mijn ogen uit. Overal Oosterse gezinnen aan het bbq-en. (Toen snapte ik ook meteen het verbod voor tapijten en waterpijpen wat beter)

    Ik heb dit concept nog niet in NL gezien trouwens. Maar ik denk dat het dan ook een groot succes kan worden.

    BeantwoordenVerwijderen